New Reubens Sport dit weekend op handelsbeurs

Naar aanleiding van het kermisweekend in Sijsele op 22 en 23 september is er opnieuw de handelsbeurs waaraan we deelnemen.

New Reubens Sport is een trouwe deelnemer die elk jaar aanwezig is op de handelsbeurs in Sijsele. Op de handelsbeurs staan heel wat lokale handelaars. Bij ons kan je kennismaken met ons uitgebreid assortiment fietsen: kinderfietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen en koersfietsen. We beschikken ook over tal van accessoires.

Momenteel loopt er een interessante actie op het mountain bike gamma van Trek. Je geniet tot 31 oktober van 10% directe korting. Er lopen ook nog interessante kortingen op een aantal einde reeks fietsen.

Wij hebben onze standplaats alvast netjes aangekleed. Kom zeker een eens langs bij onze stand op de handelsbeurs aanstaand weekend. Ook onze winkel blijft dit weekend open. Enkel op zaterdag sluit onze winkel vroeger (om 16u in plaats van om 18u).

Praktische info

De handelsbeurs gaat door in de gemeentelijke turnzaal in Sijsele (Kloosterstraat 6). Dit is vlakbij het Lindeplein waar de kermisattracties opgesteld staan. Vrijdagavond 22 september nodigt organisator Volley Team Damme leden, sympathisanten, vrijwilligers,… uit om 20u voor de opening van de beurs. Zaterdagavond 22 september opent de handelsbeurs de deuren om 18u en zondag 23 september is de beurs open van 14u30 tot 18u30. De toegang is gratis.